Verzenden en Retourneren

Veiligheid
Om een zo veilig mogelijke shop omgeving te bieden voor zowel koper als verkoper bieden wij een veiligsheidsservice aan.
Dit betekent dat het bedrag niet direct wordt uitgekeerd naar de verkoper zodra er een item besteld is maar dat dit bedrag wordt gereserveerd totdat de verkoop volledig is afgerond en de klant tevreden is. Deze service is geheel gratis voor zowel koper als verkoper, zo kunnen wij een veilige koop omgeving bieden voor beide partijen!

Bezorgtijd
Wij hebben een afspraak met de shop owner dat zij jouw item versturen binnen 5 werkdagen.
Hierbij moeten zij gebruik maken van een track&trace zending, zo kun jij via de mail goed in de gaten houden wanneer jouw pakketje bij jou thuis afgeleverd wordt.
Een pakketje heeft normaal gesproken een paar dagen nodig om aan te komen maar dit kan oplopen tot 2 weken (3 weken voor een internationale zending).
Wanneer het pakketje na 14 dagen niet ontvangen is door de koper, neem dan contact met ons op.
Dan zoeken we het samen uit!

Verzenden met Track & trace
De shop owners zijn verplicht te verzenden met track&trace zodat beide partijen kunnen volgen waar het pakketje zich bevindt.
Wij raden het aan om als verkoper foto’s te maken van het proces van verzenden, denk hierbij aan een foto van hoe het pakketje eruitziet voordat het verzonden wordt, mocht het pakketje zoekraken dan is het handig om meer bewijs te kunnen aantonen.

Retour
Heb je de order ontvangen maar ben je niet tevreden over de items?
Houd er altijd rekening mee dat de items vintage zijn en dus geleefd zijn!
Wij hebben een regeling met de shop owners dat zij het vermelden dat een kledingstuk van mindere kwaliteit is of eventueel kapot is.

Nieuw: ongedragen of upcycle.
Goed: minimale gebruikssporen zoals vlekjes of vervaging.
Gebruikt: gebruikssporen zoals grotere vlekken, pilling en gaatjes.

Omdat elke ondernemer zijn/haar eigen ruil/retourbeleid heeft moet jij als koper eerst contact opnemen met VintageConnector.
Vul hiervoor het onderstaande formulier in en wij zullen het deze indienen bij de shop owner. Er is een mogelijke kans dat de shop owner geen ruilingen/retouren accepteert, dit is per shop verschillend. Houd er rekening mee dat de koper de retourkosten betaalt voor een track&trace zending. Wij adviseren je om het pakketje in de originele verpakking retour te zenden met verzekering, mocht er in de post iets fout gaan ben jij verzekerd!

Retourformulier VintageConnector
Het item:
De verkoper:
Het betaalde bedrag:
De reden van retour:
Ontvangstdatum:

Het retourformulier mag ingevuld opgestuurd worden naar:
Info@vintageconnector.com

Let op: stuur nooit een retour naar het hoofdkantoor.
Wij verstrekken het adres van de verkoper als de retourzending geaccepteerd is door hun per e-mail aan jou.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search